VEDNO IZPOLNIMO SVOJ DEL DOGOVORA

ŠAMOTERSTVO

Izvajamo dela novogradnje ognjevzdržne obzidave po obstoječi projektni dokumentaciji. V primeru, da dokumentacije nimate, celotno projektiranje lahko prepustite nam. Strokovno ocenimo obstoječe stanje, odstranimo poškodovane obzidave ter vgradimo nove ognjevzdržne materiale. Izdelamo diagram ogrevanja za sintranje in sušenje novo vgrajenih ognjevzdržnih materialov. S termografskim pregledom med obratovanjem naprave lahko odkrijemo napake na obzidavah in tako pravočasno ukrepamo. Z ustrezno sanacijo preprečimo možnost večjih poškodb na sami obzidavi ter posledično tudi na napravi. Pri vgradnji in vzdrževanju ognjevarnih materialov izvajamo tudi ključavničarska in varilska dela za katere imamo strokovno usposobljen in certificiran kader.

Delujemo v naslednjih panogah:

‣ črna metalurgija (jeklarska industrija)
‣ industrija gradbenih materialov (cementarne, apnarne in opekarne)
‣ barvna metalurgija (livarne aluminija)
‣ energetika (termoelektrarne, toplarne, kotli na biomaso)
‣ sežigalnice odpadkov
‣ steklarstvo
‣ kemija in petrokemija

GRADBENIŠTVO

Smo kakovostno in specializirano gradbeno podjetje, tu smo doma in pripravljeni smo se lotiti kakršnihkoli izzivov, ne glede na njihovo kompleksnost in z isto vnemo, kot bi se lotili lastnega. Za nemoteno izvajanje projektov uporabljamo najboljša orodja, ki so v industriji na voljo, naši procesi pa se nenehno nadgrajujejo. Pri opravljanju dela uporabljamo preizkušene prakse in vrhunske tehnike, da zagotovimo, da projekti naših strank dosegajo svoj največji potencial.

 

Na področju gradbeništva opravljamo sledeče storitve:

‣ zaključna dela v gradbeništvu
‣ adaptacije, obnove in sanacije objektov in stanovanj
‣ fasaderska dela
‣ slikopleskerska dela
‣ urejanje dvorišč ter okolice
‣ betonska dela ter izdelava podpornih zidov
‣ izposoja in montaža gradbenih odrov

Razpolagamo z naslednjimi delovnimi stroji:

‣ bager Yanmar 3,5 ton
‣ bager Bob Cat 1,5 ton
‣ nakladač Gehl
‣ viličar Linde
‣ viličar Jungreich
‣ kamion Mercedes

TRGOVINA

Nabava ognjevzdržnih in gradbenih materialov predstavlja 65-70% celotnih stroškov gradbenega projekta. Ker smo izkušeni v tej branži, vam svetujemo s pravimi nasveti, tako vam ni treba izgubljati časa z raziskovanjem razmerja med kakovostjo in ceno. Opozorimo vas na vse skrite stroške in s tem izboljšamo pregled nad stroški projekta ter izboljšamo vrednost za vaš denar. Ponujamo vse vrste ognjvzdržnih in gradbenih materialov najboljših dobaviteljev in smo pravi naslov za vse vaše zahteve glede vseh vrst gradbenega materiala. Specializirani pa smo seveda za ognjevzdržne materiale. Po zahtevah naročnika pripravimo tudi ponudbo za proizvodnjo specialnih prefabriciranih segmentov iz ognjevzdržnih materialov različnih dimenzij, vključno s sušenjem, pripravljenimi za vgradnjo.

Nudimo sledeče ognjevzdržne materiale:

‣ šamotne opeke raznih kvalitet ter formatov
‣ šamotni ter izolacijski ognjevzdržni betoni, mase, lepila, in malte
‣ izolacijske materiale (azbestne vrvice,keramični papir, keramične volne,izo. plošče…)

PREVOZNIŠTVO

Zagotavljanje cestnega prevoza tovora ter spremljajoča logistična podpora je v ponudbi našega podjetja že od samega začetka poslovanja. Od nas lahko pričakujete visoko raven varnosti, skladnost z zahtevami in učinkovitost med prevozom. Držimo se dogovorov, smo odprti in pošteni ter nenehno izpolnjujemo želje naših strank. Vse to po konkurenčnih cenah in ob upoštevanju individualnih zahtev vsake stranke.

Podjetje razpolaga z naslednjimi vozili za prevoz oseb in blaga:

‣ kombi Citroen Jumper
‣ kombi Citroen Jumper kason
‣ kombi Opel Vivaro
‣ kombi Pegueot Boxer
‣ tovornjak Mercedes

SKLADIŠČENJE

Razpolagamo s skladiščem v velikosti 2000 m2 in zemljiščem v velikosti 3000 m2, ki se nahajata na Jesenicah. Zaradi neposredne bližine avtoceste in železnice, kot tudi bližine Italije in Avstrije, je skladišče priročno in primerno za hranjenje in nadaljno distribucijo vašega blaga po celotni Evropi. Vaše blago lahko na želeni lokaciji prevzamemo, ustrezno označimo vrsto in velikost, ter shranimo, po želji tudi preparkiramo. V skladišče lahko sprejmemo tudi različne projekte po zahtevah in potrebah naročnika. Na lokaciji namreč opravljamo storitev ognjevzdržne obzidave, nakar po zahtevah naročnika lahko dostavimo obzidan projekt do končnega kupca. To bistveno zniža stroške vgradnje saj odpadejo dodatni stroški, ki se pojavijo pri izvajanju vgradnje obzidave na drugi lokaciji oziroma v tujini.