RESNO POSLOVANJE

USPEŠNOST POSLOVANJA

VIGO, d.o.o., Jesenice zadnjih osem let beleži konstantno rast prihodkov, v lanskem letu v primerjavi z letom 2012 nekje 33% rast. Samo v letu 2019 je podjetje ustvarilo za 7% več prihodkov kot v letu 2018. Glavnino je prispevala šamoterska dejavnost, ki predstavlja kar 82% prihodkov. Prihodki gradbenih dejavnosti so predstavljali 12% poslovnih prihodkov družbe, prihodki trgovine, prevozništva in drugih dejavnosti pa 6%.

POSLOVNA SODeLOVANJA

Dolgoletne izkušnje in strokovno znanje v našem poslu povezujemo v uspešno zgodbo z uporabo najsodobnejših tehnologij in materialov. Strokovnjakom na gradbenem področju nudimo zanesljivo partnerstvo in kvalitetno izvedbo projektov. Pri sodelovanju s partnerji smo znani po prilagodljivosti in odprtosti do novih pristopov in rešitev. Le to se tudi odraža v količini sklenjenih pogodb in pa večletnem partnerstvu. Imate torej podobne interese in idejo kako bi lahko sodelovali? Postanimo partnerji! Posvetujte se z nami, vedno smo pripravljeni na pogovor.

ZAPOSLITEV

Glavni cilj podjetja Vigo, d.o.o., Jesenice na področju zaposlovanja so zadovoljni zaposleni. Strokovni in osebni razvoj zaposlenih je zato naša stalna skrb. Če posedujete gradbena znanja in iščete zaposlitev, prav tako pa vas zanima delo v našem podjetju, vas vabimo, da pošljete svojo ponudbo na naš e-naslov info@vigo.si.

Ne oklevajte in se prijavite.

PODPIRAMO

V podjetju Vigo, d.o.o., Jesenice prek sponzorstev in donacij ponosno podpiramo in omogočamo boljše delovanje organizacij, društev ter zavodov na področju športa in kulture:
‣ NK SIJ Acroni Jesenice
‣ HDD Acroni Jesenice
‣ OK Salonit Anhovo
‣ Kulturno društvo Ravne na Koroškem
‣ Streljaški klub Lendava
‣ Kickbox Jesenice